Beauty & Haar GeheimenVeelgestelde vragen

Plannen van een afspraak

Weave/ pruik/haarverlenging

Betalingen

Verven/kleuren/knippen/toner/olaplex

Droog, beschadigd haar-hoofdhuid/ haaruitval

 • Hoe verzorg ik mijn droge haar?

  Voor droog en weerbarstig haar adviseren wij u om de Nutrifier lijn van L’Oreal te gebruiken. Verkrijgbaar in de Beauty & Haargeheimen salon.

 • Wat kan ik het beste doen tegen een droge hoofdhuid?

  Het antwoord hierop is afhankelijk van de oorzaak. Een droge hoofdhuid kunt u krijgen door het weer, stress, het gebruik van verkeerde of geparfumeerde shampoo of overmatig gebruik van een bepaald product. U kunt u laten adviseren door onze specialisten of uw huisarts.

 • Hoe herstel ik mijn beschadigde haar?

  Om uw beschadigd haar te herstellen, adviseren wij u om Olaplex te gebruiken. Verkrijgbaar in de Beauty & Haargeheimen salon. U kunt u ook laten adviseren door onze specialisten

 • Hoe verminder ik haar uitval?

  De oorzaak van haaruitval kan verschillen per persoon. U kunt u laten adviseren door de specialisten in de Beauty & Haargeheimen salon of u kunt uw huisarts raadplegen.

Vet Haar

 • Hoe kom ik van haar vet af?

  Minder vaak wassen en de juiste haarproducten gebruiken. U kunt u laten adviseren door de specialisten in de Beauty & Haargeheimen salon.

 • Hoe kan het dat mijn haar vettiger is dan de uitgroei?

  Vet komt vanuit uw talgklieren in uw hoofdhuid en dat zit dus tegen uw uitgroei aan. Uitgroei is uw natuurlijke haar en dat is van nature vetter dan geverfd haar. Ze zeggen ook wel dat het natuurlijke haar gezonder is dan geverfd haar, maar ja, je mist dan wel die sprankelende kleur

Krullen/sluik/dun haar