Beauty & Haar GeheimenHaarverlenging

Haarverlenging

Het haar kan je met haarproducten en een goede voeding stimuleren om mooi en gezond te groeien. Wij informeren u daar in de salon of aan huis graag verder over.

Waarschijnlijk bent u op onze site om DIRECT en het liefst NU meer vulling te geven aan uw haar. Wellicht ook meer lengte. Die mooie lange lokken die u altijd al gehad zou willen hebben. Bij Beauty en haargeheimen bent u daarvoor aan het juiste adres.

Verschillende technieken

Wij maken gebruik van verschillende technieken die op maat worden toegepast en die geheel bij uw wensen aansluit.

U kunt bij ons terecht voor behandelingen tot “full weave”, en alles minder dan dat.

Zie hier de Haarverlenging wijzer

Classic Micro Ring U-part / Full weave  Haarstuk (pruik) Clipins
Opvullen met vlecht Opvullen met microring
Op maat Ja Ja Ja Ja Ja
Behandeltijd  15 min per baan 15 min per baan  ca. 3 uurtjes indien vastgenaaid 1,5 uur 10 min per baan
Hoe lang blijft het zitten? 5 tot 6 weken 5 tot 6 weken 5 tot 6 weken 5 tot 6 weken  –
Hoe zit het vast De weave zit vast genaaid aan een dun vlechtje op de hoofdhuid De weave zit vast genaaid boven het haar waar de microring in vast geknepen zit  Je haar is grotendeels ingevlochten en de weave wordt aan de vlechten vastgenaaid Het wordt op maat op een netje genaaid Schuif klepjes
Voordeel Met vlechtjes kunnen allerlei op maat gemaakte constructies worden toe gepast. Met dit systeem kun je tijdens en na de behandeling uw weave baan losser of strakker zetten als gewenst Beste natuurlijke look! Als jij je eigen haar wilt rusten of je haar is te kort is dit DE ideale oplossing. In en uit zetten wanneer je dat wenst. uit doen en zetten wanneer u dat wilt.