Beauty & Haar Geheimen

Lockdown tot 9 Februari 2021

Ook in het nieuwe jaar willen wij het corona-virus buiten de deur houden. Daarom volgen wij strikt alle regels van het RIVM. Voor al jouw vragen over het maken van nieuwe afspraken, ondersteuning en begeleiding zijn wij dagelijks per mail, contact formulier en telefonisch bereikbaar.

Hierna geef ik antwoord op de meest gestelde vragen:

Vanaf wanneer kan ik een afspraak maken?

Reeds geplande afspraken tussen 15-12-2020 en 09-02-2021 zijn helaas vervallen. Je kan direct een nieuwe afspraak inplannen vanaf 10-02-2021. Let op, vanwege drukte en beperkte capaciteit zit onze agenda de komende periode snel vol. Wees er dus snel bij boek nu een afspraak!

Wat doen jullie om de capaciteit te verhogen?

Na de lockdown hanteren wij voorlopig ruimere openingstijden, en zal onze salon ook tijdelijk weer op de woensdagen geopend zijn.

Hoe lang kan je weave in laten, en hoe kom ik aan clip-ins?

Ons advies is om de weave banen gemiddeld 6 weken in je haar te laten. Doe dit in ieder geval niet langer dan 8 weken. Als tussentijdse oplossing kan je bij ons clip-ins bestellen.

Clips-ins werken voor mij niet, en mijn weave hangt!

Heb je jouw u-part of hele weave langer dan 8 weken in, dan kunnen wij speciaal voor jou een u-part wig, front lace wig maken en bezorgen.

Ik wil mijn haar zelf kleuren, hoe doe ik dat?

Een mogelijkheid is een verf pakje van de drogisterij. Als je hier goed mee overweg kan is dat een tijdelijke oplossing. Let wel extra op de juiste kleur om vlekken en balken te voorkomen. Mocht er iets misgaan, dan kunnen wij dit wel herstellen, maar dat kan onnodig schadelijk zijn voor het haar.

Ben je een klant van Beauty en Haar Geheimen, dan kunnen wij een verfkit (incl. instructies) samenstellen, op basis van jouw voorkeuren die bij ons al bekend zijn. Mochten wij deze gegevens niet van jou hebben, kunnen wij met foto’s ook heel ver komen!

Wat kan ik doen tegen uitgroei?

Eventueel zou je bij de drogisterij een uitgroei spray kunnen kopen als tijdelijke oplossing.

Welke producten moet ik gebruiken?

Mocht je thuis niet weten welke producten het beste voor je zijn, neem dan contact met ons zodat wij  jou hierin kunnen adviseren.

Wanneer en hoe zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn tijdens werktijden telefonisch en per mail te bereiken om alle vragen omtrent het haar en mogelijk andere vragen te beantwoorden.

Hou je mail voor verder updates goed in de gaten!

 

Stay safe xx

Team Beauty en Haar Geheimen